Bilderna är på Vänern och Vättern


Hejdåå Sverige!

Sitter i bilen nu på väg till Hitlersland. Det ska bli kul hoppas ja. Ibland behöver man komma bort från allt och försöka glömma.
Ja kommer nt att ha någon internet under typ 6 dagar, men så fort ja hittar så skriver ja :)
Vi ses!


Halleluja!


Snaart drar jag!


Om 8 timmar är det lov :D

God morgon!

Hann nt att skriva igår för att jag hade ingen tid och jag var trött. Efter skolan shoppade jag lite. Jag köpte två väskor och en tröja. Sen åkte jag till mina kusiner och var där till halv nio ungefär.

Just nu ligger jag i min säng o mobil bloggar. Måste gå upp och äta frukost snart.

Det är sista dagen idag sen är det lov, skööönt! Under lovet befinner jag mig i Tyskland. Vi ska åka bilresa dit och besöka några städer och kanske mina kusiner. Det blir nog kul :)

Här är bilderna på väskorna jag köpte.


I väntan på lektion

Passar på att skriva nu innan min svenska lektion. Vi håller på att skriva en argumenterande text som ska vara klar idag typ. Jag kommer inte bli klar men ska försöka göra klart den.
Sees!


....


Vill bara bort från allt o alla..

Ingen bra dag i skolan idag. Mina känslor just nu är helt upp å ner. Är arg, sur, trött och ledsen. Har hänt bara massa dåliga saker under 2013. Mormor, familjen, skolan, betyg, stress, allt! Jag orkar bara inte längre.. Det känns som att allt bara kommer på mig på en gång. Allt samtidigt. Orkar inte. Vill inte. Varför kämpa när det ändå inte är tillräckligt? Varför ens försöka när man inte har en chans? Varför le halva dagen och gråta under natten? Finns det verkligen något som kallas för "glädje"? Kan man hitta det? Eller finns det något sånt överhuvudtaget?


NY HEADER! <3

Tjeena!
Har en ny header som är fett snygg och gjord av Anna Linnea!
Kolla in på hennes blogg!  Annalinneasfoto.blogg.se :) <3
Om ni vill kan hon säkert hjälpa er göra en header.


...


Rubrik

God morgon!

Har precis vaknat och ska äta frukost snart. Igår var ja hos mina kusiner, trevligt. När jag kom hem kollade ja på ett program. Jag somnade framför tv:n, som vanligt.
Men nu ska ja fixa frukost till familjen, ciao! :)


Be proud of who you are


Praoplats fixad!

Tjeenaa läget guzzaar!

Som ni ser på rubriken så har ja hittat praoplats äntligen! Det blev dagis..

Just nu kollar ja på tv. Har typ tråkigt för det är reklam. Vi hörs!


Så glaad!

God morgon!
Igår när jag kom hem så hade jag ett träningspass. Gjorde mest mag övningar. Det kändes skönt men ändå lite jobbigt efter ett tag.
Efter det gjorde jag fruktsallad, gott!

Sen på kvällen duschade jag och sen kolla ja på match. Mitt favoritlag Galatasaray spelade mot Schalke 04. Vi vann och det betyder att Galatasaray är en av HELA Europas 8 lag, som har gått vidare till Champions League, som är bäst! Det är bara 8 lag kvar och en av de kmr att vara Europas bästa lag. Galatasaray kmr nu att möta antingen Barcelona, Real Madrid, Juventus m.m. Asså är sååå himla glad att just det laget man hejat på sen man var liten, har blivit så här stort under bara några år! Fan vad jag älskar Galatasaray ❤💛❤💛 (förlåt om det blev en tråkig inlägg men jag är så glad)


Jag önskar att du fanns!

Sitter hos kusiner nu. Har tråkigt...

Asså har fydikprov på måndag och jag kmr inte hinna plugga för ja är heeeelt upptagen under helgen. Som vanligt har ja paniiik! Sen har ja inte hittat praoaplats så då blire panik gånger två!! STRESSAD!!!!


Håltimme

Tjaa! <3

Sitter i ljushallen nu me the girls. Har massa håltimmen idag så det blir nice! Skulle bara uppdatera så ciaoo! ❤


Anna här! ❤

Heej!
Har rast just nu, väntar på Dilara som gör en enkät om mobbning. Vi har så jävla mycket plugg den här vecka, dööör!
Dilara jag vill bara säga att du är min bästa vän föralltid och jag älskar dig!
Puss ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Skolish

Sitter i klassrummet nu, skulle bara uppdatera. Har so :(