Snyggt!


Ajgjafajhagh

Tjaa!

Vaknade halv sju idag. Kan inte förstå varför jag vaknar så tidigt! Vill sova men det går inte...
Iaf sen städade vi lite och sen drog vi till mina kusiner o var där en stund. Nu är jag hemma och mammas kompisar är på besök.
Vi hörs senare!


Shoppat lite

Heej!

Vaknade runt halv åtta idag pga av min lillebrorsha som vägrade att sluta sjunga gangman style och typ skrek och dansade samtidigt.

Igår shoppade jag med Yasemin och min syrra. Köpte nya svarta byxor, ögonfrans böjare, counsiler (vet nt hur det stavas), kajal och deodorant.
När jag kom hem åt jag mat sen läste jag lite i 'Cirkeln'. Efter det kollade jag på en turkisk serie som heter 20 minuter om man översätter det till svenska. Okej, tror inte att det var intressant så vi går vidare...


PRAOPLATSER?

Behöver praoplatser, akuuut!! Jo, jag har fått svar från brandstationen o de sa att man ska vara där 7:30. Man skulle typ få springa, olika stationsövningar och kanske en gång få följa med på ett larm. Det verkar vara jobbigt så jag tackade nej till det. Man vill ju inte vakna klockan fem och slita sönder sig själv under en hel vecka direkt.

Men jag behöver praoplatser iaf! Har typ panik för lappen ska vara inne veckan efter lovet...


Shoo lään!

Asså vet att uppdateringen suger men nu äre lov å då blir de mera inlägg, hoppas ja.

Igår så drog ja o min kusin Yasemin till några andra. Vi sov över där och kollade på film osv.

Idag i morse åkte ja hem och Yasemin följde med. Vi kollade på en turkisk serie och nu är hennes föräldrar hos oss också. Vi har precis ätit.

See u later alligator! 🙈🙉🙊

Bilderna är från torsdags då vi gick upp i kaknästornet tsm med klassen 😊


Hemma

Hallojj!

Slutade 13:20 ungefär. Nu är jag hemma helt ensam och njuter av det, haha! Nä men ja kollar på tv, hahi.

Imorgon slutar vi typ 12 för lärarna ska göra något. Så efter skolan ska jag, Anna och Jennifer leta praoplatser. Vi har fortfarande inte hittat några. Och jag har fortfarande inte fått svar från brandstationen.


In da car!

Sitter i bilen på väg till kusiner. Kände att ja behövde uppdatera så here we goo, haha.



Här ska det vara nån rubrik

Tjoho!

Vaknade runt 6 idag men ligger fortfarande i sängen.

Igår kväll läste jag i min svenska bok som heter Cirkeln. Åhh fyfan vad den är läskig och bra! När det hände något läskigt så typ skrek jag att jag inte kunde läsa mer för det var jätte spännande. Så jag ringde Anna och prata med henne lite. Ni måste läsa den. Jag läste typ mer än 200 sidor igår.

Idag ska vi se på hockeymatch. Killarna i vår skola ska spela skol-dm final typ så hela skolan ska se på. Efter det ska jag och Jennifer försöka fixa praoplats.

Nu måste jag faktiskt äta... Bjuder på några bilder från vinteridrottsdagen. Ja de är redigerade. KOPIERING EJ TILLÅTET! FRÅGA FÖRST!!


Sovmorgon

Har vinteridrottsdag idag så de blir "sovmorgon". Känns inte bra att vakna halv åtta när man börjar 11:30...

Har typ inget att skriva om så...


MEN TJAAH!

Sitter hemma just nu. Fick sluta tidigare, najss 👍 bjuder på en bild 🙈🙉🙊


Äntligen är man 15!!

Halloojj!

Fyllde år i onsdags. Fick några presenter o så. Fick bl.a en iPhone 4s!! Är skiiit glaad!! Tjejerna i min klass sa innan att de skulle ha en överraskning till mig så undrade hela tiden vad de skulle göra. Ja hoppades på att de skulle göra något kul och kanske blire nån present oxå, TÄNKTE jag. Men sen gjorde de inte det. De skulle visserligen ta mig t pizzerian fast ingen av tjejerna ville typ så det blev inget... Aja.

Sen vill ja oxå säga att ja fick A på tyska muntligt redovisning så det blev man verkligen glad av, speciellt när de bara var typ kanske 4 personer som fick det utav 27 typ. Förra terminen fick ja A på skriftligt oxå så ja väntar ganska högt de här terminen.

Just nu pågår deg städning hemma hos oss så jag måste hjälpa till. See u later! 👋


Snyggt?


Sorry...

TJAH! :)
 
Sorry, kunde inte blogga på ett tag, var upptagen. 
Men nu ligger ja i sängen, bloggar via mobilen, har precis vaknat o ska äta frukost snart. Jag börjar 9:15  och slutar ungefär vid 17:30. Har hemspråk sista lektionen så därför slutar ja sent.Men hon är så snäll så hon brukar släppa oss vid 17 :)
Åhh, juste, det är bara 2 dagar kvar sen är ja 15!! :)